Mustafa Onat's items Go to Must.'s photostream

24 Ağustos 2012 Cuma

Özet


.. Siz bu yazıyı okurken ben çoook uzaklarda olacağım. İşi gücü unutmuş durumdayım. Burayı ihmal etme sebebim tatil değil, İstanbul'da da ilgilenememiştim. Geçen sürede epeyce çalıştım, bir hayli yoruldum. Fırsat buldukça gezdim, az uyudum. Birçok kez işe geç kaldım; ki bundan pişman değilim. (normalde pişman olabilen biriyim) Bir haftadır İstanbul dışındayım. Gittiğim yeri gezemeden bir başka yere gitmek durumunda kalıyorum. Ne gittiğim yerleri ezberleyebildim ne de fotoğraf çekebildim.
 
Telefonum son iki ayda bilmem kaçıncı kez bozuldu. Onunla ilgili -en kısa sürede hayata geçireceğim- şiddet içerikli planlarım var. Beni izlemeye devam edin! Bulunduğum yerlerde çoğu zaman internet olmuyor. Telefon da bozulunca ilkel koşullara ayak uyduruyorum. Dumanla iletişim kurmaya başladım mesela. Gece ateşini ve semaveri eksik etmiyorum.
 
Dönüşte beni bekleyen o kadar çok iş var ki, ben olsam dönmezdim! Yerimde olmak istemezdim.

9 yorum:

  1. Bazen vücudun ihtiyaç duyduğu gıdayı bize hissettirmesi gibi beynimizde hissettiriyor bize ne yapma mız gerektiğini. Kendimizi dinlemeyi bildik mi gerisi geliyor...Hayırlı şeylere vesile inşallah...

    YanıtlaSil
  2. Ceren;
    Daha sık olmasını diliyorum ;)

    wall-e;
    İnşallah. İsmini görünce yeni bir takipçi olduğunu düşünüp sevinmiştim ama sen olduğunu fark edince daha çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. Sanki bu fotografı daha önce flickr da gördüm :)

    Bazen makinam yanımda degilse ya da fotograf çekebilecek durumda degilsem ve fotograf olabilecek bir şey görürsem o an belki bir kaç saniye de olsa acaba nasıl fotograflardım diye düşünüyorum. Eh hiç olmazsa bu bakış açısını geliştiren bir şey. Ne uzun yorum yazdım, bazen yetişememek te güzeldir deyip bitireyim o halde

    YanıtlaSil
  4. depresan;
    Ne mutlu bana :)

    Dünyayı karelere sığdırma egzersizleri, benzer telaşlar, kaygılar...

    YanıtlaSil
  5. bir ay tatilden sonra döndüm, inan yerimde olmak istemezdin ,)

    YanıtlaSil
  6. Eğer iyice kafayı kırmazsam ben iş hayatından 1-2 sene kadar uzak kalmak istiyorum.Sonra tekrar gelip çalışmak lazım maalesef.Ama 1-2 sene kopmak bile çok iyi gelecektir.Hem fena mı olur epey de ülke gezerdim:) Şimdiden iyi gezmeler.

    YanıtlaSil
  7. Dreamtime;
    O kadar aradan sonra dönemezki insan bi daha. İçinde gezmelerin çok olduğu bi iş bulalım :)

    YanıtlaSil